Vedförsäljning

Vi säljer ved till villapannor, kaminer och spisar.

Kamin, vedspis, villapanna eller bara en brasa i skogen. Oavsett ert behov så har vi som mål att alltid ha torr ved levereransklar under hela vintersäsongen. Vad vi vet så är vi unika i Västernorrland med det vi kallar för ”vedgaranti”. Det innebär i korthet att om ni mot förmodan inte är nöjd med veden betalar vi tillbaka hela kostnaden. Vedproduktionen ligger i Torpshammar (mellan Sundsvall och Ånge) och vid beställning med hemkörning räknas avståndet från Torpshammar. Det går även att hämta själv. Kontakta oss för att boka tid för hämtning.

Kvalitetsgaranti / Vedgaranti

Vi garanterar kvaliteten på veden! Det innebär att veden är torr, noggrant klyven, utan mögel samt träslag och längd enligt beställning. Om veden inte skulle hålla den utlovade kvaliteten får du tillbaka 100 % av kostnaden. Återbetalning sker inom 14 dagar från leveransdatum och veden hämtas tillbaka inom 14 dagar från leveransdatum eller enligt överenskommelse.

Pengarna tillbaka om mer än 5 % av den levererade veden inte är:

  • Torr – ej fukthalt över 25 %
  • Noggrant klyven – klamparna sitter inte ihop med varandra
  • Längd enligt beställning – aldrig längre men vissa klampar kan vara kortare
  • Träslag – vid beställning av björkved är all ved av björk
  • Mögelfri – fri från både rötsvampar och grönmögel.
Garanti enligt ovan gäller vid köp av björkved och blandved. Vid köp av granved och råved (ej torkad) gäller inte garantin. Garantin gäller inte heller andrahandssortering.

Anmärkning skall göras inom 24 timmar från leveranstidpunkt och veden skall av kunden ha förvarats i skydd mot nederbörd och annan väta.

För tillfället har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda utkörning.
Prisexempel: 1 000 kr/kubiken för 30 cm björk.
600 kr/kubiken för 35 cm gran.

För prisuppgift för övriga längder ber vi er kontakta oss.